Tehnički sektor

Naš tim priprema inovativni Projekat u delu dorade određenih sirovina za potrebe građevinske industrije.

Na osnovu specifičnih zahteva kompanije Knauf, dizajnirali smo proizvod “Ecostarch K”, koji je u novembru 2020. godine prošao sva zahtevana laboratorijska i proizvodna ispitivanja u kompaniji Knauf.

Za proizvod “Ecostarch K”  Ecoglobal BTD je dobio nagradu za ekološku inovaciju u 2020. godini  od strane Svetske banke i Fonda za inovacione delatnosti  republike Srbije u konkurenciji više od 600 projekata.

Na obostrano zadovoljstvo , potpisan je višegodisnji  ugovor o masovnoj proizvodnji “Ecostarch K” i od januara 2021. je počela  masovna proizvodnja i isporuka “Ecostarch K” u više od 15 fabrika Knaufa na više kontinenata.

Na osnovu zahteva Knaufa i visokih standarda koje kompanija Ecoglobal BTD uspešno usvojila u procesu proizvodnje i kontroli kvaliteta, “Ecostarch K” je ocenjen najvišim ocenama  kvaliteta , a kompanija Knauf  je svrstao Ecoglobal BTD kao jednog od najboljih dobavljača u prvoj polovini 2021.godine.

„Ecoglobal BTD“ ponosno ističe da je potpisan ugovor sa mađarskom kompanijom „Viresol“.

„Viresol“ je jedna od najmodernijih i najinovativnijih fabrika pšeničnog skroba u Centralnoj Evropi.

„Ecoglobal BTD“ se bavi uvozom i distribucijom Viresolovog pšeničnog skroba poznatijim pod brendom VIRESTAR.

U poređenju sa skrobnim proizvodima proizvedenim od drugih sirovina VIRESTAR pšenični skrob je optimalni izbor u mnogim industrijama zbog svog beljeg izgleda i uravnoteženog kvaliteta.

VIRESTAR se može koristiti na mnogim poljima prehrambene industrije. Najvažnije prednosti Viresolovog skroba: veličina čestica, želatinizacija, natečenost i viskozitet skroba.

Partnerstvo

Postanite naš partner

Kontaktirajte nas i saznajte zbog čega je Ecoglobal pravi partner za vas!